Ära muuda asju keeruliseks. Pigem muuda keerulised asjad lihtsaks. See on targa inimese tunnus.
Joogi Bhajan

Kundalini jooga PESAS - Avanedes Armastusele

Other
armastuspesas
Kuupäev: 03 Mai 2018

Asukoht: PESA  |  Linn: Tallinn, Eesti

Uus kundalini jooga grupp imelises PESA-s alates 3.05.2018
Tunnid toimuvad neljapäeviti kell 17.15-18.45
TUTVUSTAV TUND 3.05.2018 - osaluspanus 8€

Kundalini jooga on teadlikkuse jooga, mille iidsetel õpetustel põhinev täpne tehnoloogia võimaldab läheneda inimeksistentsile holistiliselt. Läbi füüsilise keha ja meelte teadliku ning sihipärase treenimise on meil võimalik ühenduda enese tõelise olemusega. Teekonna siht sõltub vaid Sinust enesest ja regulaarse praktikaga võid peagi kogeda üha enam meelerahu enese sees ja ümber. Rohkem rõõmu ja rahulolu pakkuv elu.
Kohalolu, õnne ja see maagiline armastus, mida me kõik igatseme. Erinevad harjutused, hingamistehnikad ja meditatsioonid võimaldavad olla teadlikum ja tasakaalukam ning jõuda läbi neutraalsuse kontakti oma kogupotsentsiaaliga. Kursuse eesmärgiks on õppida kasutama oma terviklikkust ja väge, avanemaks tingimusteta armastusele, kaastundele ja võimele elada südames ning saavutada sisemine tasakaal. 

Õhus on kevadet ja armastust, vabane hirmudest, avane armastusele ja ela oma kogupotentsiaalis ♥

Tänus ja rõõmus olen sellel imelisel avastamise ja avanemise teekonnal Sinu kaaslane!


Ühekordne tasakaalupanus 11€, kogu kursuse panus 85€ (9korda)

Kehtivad KalliKodu 5 ja 10 korra kaardid kõigile, kes osalevad teistes gruppides. Samuti saab kasutada õpilaste jt soodustusi!
Kui külluse tasane voog on ainus takistus tundides osalemiseks, võta julgesti ühendust - kui on soov, leidub ka lahendus ;-)

Tunnid sobivad nii esmakordsele huvilisele, kui varasema joogakogemusega osalejale. 

Tunde viib läbi Nishan Priya Kaur, rahvusvaheliselt sertifitseeritud kundalini jooga õpetaja, KalliKodu ja Laste Joogaruum Hingelind asutaja, kogemuspraktik ja lapsevanemate nõustaja.
IKYTA (International Kundalini Yoga Teacher Assotsatsion)- Rahvusvahelise Kundalini Jooga Õpetajate Assotsatsiooni ja Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühingu liige (IKYTA Eesti).

Lisainfo: http://www.kallikodu.ee/kontakt/meist/
Kontakt: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ; tel: 55 601768

 

Telefon
E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Aadress
Pärnu maantee 102
11312 Tallinn, Eesti

 

Kaart


 

List of Dates (Page event details)


  • Alates 03 Mai 2018 kuni 28 Juuni 2018
    Neljapäev

Liitu uudiskirjaga

© 2009-2024 Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühing MTÜ, Liivalaia 11/1-14, 10118 Tallinn Estonia