Sa oled väga võimas, eeldusel, et sa tead, kui võimas sa oled.
Joogi Bhajan

Meditatsioon gongiga

Healing
gong1605
Kuupäev: 16 Mai 2018 19:00 - 20:30

Asukoht: Dharamsaal  |  Linn: Tallinn, Eesti

Õhtu idee on pakkuda pikemate meditatsioonide (mida tihtipeale tavalises joogatunnis teha ei jõua) ja mantraloitsimise meelt neutraliseerivat, keha korrastavat ja hinge ülendavat kogemust. 

16.mai töötoale eelneb seekord ERSO festivali Practical Spirituality raames muusikaline meditatsioon, mis pakub võimalust kogeda, kuidas kuulata muusikat rohkem kohal olles, sügavamalt hingates, läbi keha tunnetades, et mistahes kontserdil viibimine saaks muutuda veelgi suuremaks elamuseks ja naudinguks. 
Osalemine kell 18 algaval meditatsioonil festivali passi või 18., 20., 22. või 24. mail toimuva kontserdi piletiga 5 eurot (ilma kontserdipiletita 8 eurot). Koos järgneva mantra-meditatsiooni-gongiõhtuga 15 eurot. PALUN REGISTREERI See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Info festivali Practical Spirituality kohta: https://m.facebook.com/events/175284013124180


Kõik, kogu loodu vibreerib ja on pidevas võnkumises. Ka see, mida me mõtleme või kuuldavale toome. Seega oleme igal hetkel vastutavad selle eest, milliseid võnkesagedusi endast välja saadame. Mantrad on justkui valemid, millel on võime meie sagedust tõsta - need pärinevad universaalsest, täiuslikust helivoost ja mõjutavad rütmilise, hingamisega sünkroniseeritud loitsimise käigus otseselt meie keha, meeleseisundit ning teadlikkust. Ja nii nagu vibreerid Sina, vibreerib universum Sulle vastu. 

Tunni alguses räägime veidi teooriast, teeme mõned joogaharjutused, et keha meditatsiooniks ette valmistada ja lubame endal laskuda sügavasse meditatsiooni. Sellele järgneb pikem lõdvestus koos gongihelidega, millel on närvisüsteemi rahustav ja alateadvust puhastav toime. 
Osalemissoovist palume teada anda See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tasakaalupanus 15€

Küsimuste korral ja registreerimiseks kirjuta See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Oled südamest oodatud ♥
Miina Jot Piara
Kalli Nishan Priya

 

Telefon
E-post
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Aadress
Liivalaia 11
10118 Tallinn, Eesti

 

Kaart


 

List of Dates (Page event details)


  • 16 Mai 2018 19:00 - 20:30

Liitu uudiskirjaga

© 2009-2024 Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühing MTÜ, Liivalaia 11/1-14, 10118 Tallinn Estonia