Kui sa tegeled elu elamisega ja sa tead, mis elamine on, ning kui elamine ja teadmine on kokku sulanud, siis see ongi elu väärtus. Muul juhul oled sa aja ja ruumi surve all ning inimese ja eesli vahel pole mingit erinevust. Mõlemad kannavad oma koormat.
Joogi Bhajan

KRI 2. taseme õpetajakoolitus “Elutsüklid ja elustiil”

Level 2
hatu-l2-02-e1613678392981
Kuupäev: 31 Märts 2023

Asukoht: Hatu mõis + Online võimalus  |  Linn: Hatu, Eesti

KRI 2 taseme õpetajakoolitus 2023
Hatu Mõisas + ONLINE võimalusega

“Elutsüklid ja elustiil”

31.03 – 02.04 ja 26. – 28.05 2023

 

Joogaõpetaja jätkukoolituse “Elutsüklid ja elustiil” on kui rännak elu loomulikku voogu ja rütmidesse. 

Elutsüklite mõistmine ja nendega arvestamine aitab elada rahuldustpakkuvamat ja täisväärtuslikumat elu ning õpetab ning eelmiste tsüklite negatiivsete kogemuste mõju transformeerima.

Iga tsükkel sisaldab endas kogemusi ja võimalusi oma hingelise, vaimse,  ja füüsilise väe kasvatamiseks.

7-aastane tsükkel on meie identiteedi jaoks kõige olulisem. See määratleb viisi, kuidas me kogeme maailma, millised on meie väärtused, ning kuidas mõistame oma eesmärke. Esimene 7-aastane tsükkel on pöördelise tähtsusega, sest see paneb aluse meie identiteedile ja teadvusele. See, kuidas me sellest elutsüklist välja tuleme, mõjutab paljuski meie tulevikku. See on üks põhjus, miks teatud kriyad ja meditatsioonid võivad nii kasulikud olla – need suunavad ja aitavad vabaneda piirangutest, mis on sageli omaks võetud kõige esimese 7-aastase tsükli jooksul.

11-aastane intelligentsuse elutsükkel hõlmab võimet väljendada oma mõtteid, tegutseda vastavalt sellele, mida teame, ja võimekust oma valikute tulemusi hinnata. See on võime valida edukas strateegia keerukate konkureerivate lahendite hulgast. 11–22 eluaastasta jooksul luuakse uued strateegiaid, kuidas läheneda gruppidele ja partnerlusele. Alates 22. eluaastast muutub maailm ise väljakutseks ja minevikus toiminud strateegiad muutuvad taas. Intelligentsuse tsükkel on on teekond õppimisest, teadmiste avardamisest ja meetodite leidmisest, mis aitavad seada eesmärke ja leida parim tee nendeni jõudmiseks.

 

18-aastase eluenergia tsükli muutudes pöördub inimkeha järk-järgult füüsilistelt energiaallikatelt peenemate ja vaimsemate energiavarude poole, nagu praana. See nihe on loomulik. Kui me selle muutusega rütmis ei liigu, siis riskime proovida oma eluenergiat suurendada muude vahenditega, millest paljud võivad olla ebatervislikud ja kahjulikud. Kui meil on harjumus loota elujõu kunstlikuks tõstmiseks stimulantidele võime hakata tekitama soovimatuid stressi mõjusid meie tööle ja suhetele ning seda märksa varem, kui ootame.

Joogaõpetaja L2 jätkukoolitusel “Elutsüklid ja elustiil” saad teada rohkem elutsüklitest ja avastad võimalused, mis aitavad eluga harmoonias ja loomulikult voolata.

 

Aadress
Hatu mõis, Hatu
76013 Harju maakond, Eesti

 

Kaart


 

List of Dates (Page event details)


  • 28 Mai 2023
  • 27 Mai 2023
  • 26 Mai 2023
  • 02 Aprill 2023
  • 01 Aprill 2023
  • 31 Märts 2023

Liitu uudiskirjaga

© 2009-2024 Eesti Kundalini Jooga Õpetajate Ühing MTÜ, Liivalaia 11/1-14, 10118 Tallinn Estonia